Agenda

Zaterdag 26 mei 2018

26-05-2018 Agenda

Bingo in wijkcentrum Waterkracht
ZUTPHEN - Activiteitenteam Waterkracht houdt een bingo-avond met mooie prijzen. De zaal is open vanaf 18.30 uur en de bingo begint om 19.30 uur.

Repair Café
ZUTPHEN - Zaterdag 26 mei tussen 13.00 en 16.00 uur wordt er in de Stadswerkplaats Zutphen weer ruimte gemaakt voor het Repair Café.
Bezoekers kunnen dan terecht met een stuk tuingereedschap dat bot of stuk is, een elektrische apparaat dat niet meer werkt, een geliefd oud stuk speelgoed, rammelende fiets of wat er zoal stuk of niet goed werkend in huis of schuur staat. De reparateurs zetten hun vakmanschap en creativiteit in om tot een oplossing te komen. Ook textielreparatie is mogelijk: van een gaatje in een kledingstuk of zoom eruit tot een kapot tentdoek. 
Met de eigenaar samen bekijken ze of er gerepareerd kan worden. Soms gaat het alleen om een advies. Is reparatie onmogelijk dan is dat ook goed om te weten. Dat gaat vooral op voor de nieuwere elektrische apparaten.Het grootste deel van de reparaties slaagt en de gerepareerde voorwerpen kunnen weer aan een tweede leven beginnen. De bezoeker helpt vaak zelf een handje mee. 

Alles tegen een vrije gift die wel erg welkom is. 

Meer informatie is te vinden Op Facebook: RepairCafeZutphen, www.repaircafe.nl. en www.stadswerkplaats-zutphen.nl