Agenda

Woensdag 13 juni 2018

13-06-2018 Agenda

Lezing John Töpfer bij Adel in Beeld
ZUTPHEN - Op woensdag 13 juni om 19.30 uur geeft John Töpfer van de Stichting Adel in Nederland een lezing 'Het Hof van Heeckeren: dynastieke representatie van een adellijk geslacht'. De lezing is een verdieping op de tentoonstelling Adel in Beeld in het Stedelijk Museum Zutphen.

Mantelzorger der liefde : In gesprek met Ingrid Keestra
ZUTPHEN - In gesprek met Ingrid Keestra vindt plaats in het Odensehuis aan de Tengnagelshoek 6 in Zutphen en begint om 19.30u. U bent vanaf 19.00u welkom en de toegang is gratis.

Ingrid Keestra is al meer dan 12 jaar mantelzorger voor haar moeder die de ziekte van Alzheimer heeft. Zoals veel mantelzorgers moest ze met vallen en opstaan haar weg vinden in de wereld van de dementie. Met Mantelzorger der liefde schreef ze een gids voor mantelzorgers vol praktische tips, interviews en persoonlijke ervaringen. In liefdevolle anekdotes vertelt Ingrid hoe het is om te zorgen voor een dierbare met dementie, en geeft ze adviezen over hoe je ook voor jezelf de zorg dragelijk kunt houden. Openhartig vertelt ze hoe ze omgaat met verdriet en frustratie, en hoe ze de situatie van haar moeder uiteindelijk leert accepteren. En ze ontdekt dat er zelfs in het verpleeghuis nog altijd plaats is voor verwondering, ontroering en plezier. Woensdag 13 juni start 19:30 Toegang vrij