Agenda

Donderdag 14 juni 2018

14-06-2018 Agenda

Weer aan het werk?   
ZUTPHEN - Op donderdag 14 juni houdt Stichting 360graden Mens een inloopochtend voor werkzoekenden. Het kan zomaar gebeuren dat je om welke reden dan ook geen baan meer hebt. Dat is een vervelende situatie waar niemand gelukkiger van wordt. Bij ons gaat het om jou. Wil jij een stap richting werk zetten door werkervaring op te doen? Aan het werk blijven met een werkervaringsplek is vaak een goede stap!
Met een werkervaringsplaats bij Stichting 360graden Mens kan dat. Zo blijf je in het ritme van werk, creëer je geen gat in je cv, blijf je onder de mensen en wie weet ontmoet je misschien wel net díe persoon die je op weg kan helpen naar een nieuwe baan.
Jouw ontwikkeling en persoonlijke begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel.
Kom kennismaken op donderdag 14 juni van 10.00 tot 11.15 uur aan de Waterstraat 5 in Zutphen. Je bent van harte welkom om binnen te komen lopen. Maak kennis met mensen die al een werkervaringsplaats hebben gehad, stel je vragen aan onze coaches over stappen die je zou willen zetten.
Meer kun je lezen op www.ikwerkweer.nl. Kun je niet maar wil je wel meer info? Geen punt. Mail naar: office@werkvaardig.nl.