Agenda

Donderdag 15 maart 2018

15-03-2018 Agenda

Open dag bij 50|50 Workcenter in Zutphen
ZUTPHEN - Van 12 t/m 17 maart 2018 is het de landelijke Week van Zorg en Welzijn. Tijdens deze week kan iedereen een kijkje nemen in verschillende zorg- en welzijnsinstellingen. Ook het Leger des Heils W&G Overijssel zet haar deuren open voor het publiek. Het 50|50 Workcenter in Zutphen organiseert een open dag op donderdag 15 maart 2018.
De open dag op 15 maart is van 14.00 tot 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom voor een rondleiding onder het genot van een hapje en een drankje. Vanuit het 50|50 Workcenter is er ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de woonlocatie De Polbeek. Deze woonlocatie is onderdeel van de beschermde woonvorm Huis en Haard in Eefde. Het adres van het 50|50 Workcenter is Gelderhorst 24 en het adres van woonlocatie De Polbeek is Dorenborchstraat 1 in Zutphen.

Het Leger des Heils heeft het 50|50 Workcenter opgericht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer ‘mee te laten doen’. Het 50|50 Workcenter biedt een breed scala aan activiteiten om deelnemers te laten ontdekken wat hun talenten zijn. Deelnemers krijgen hierdoor weer perspectief en doen werkervaring op. Kijk voor meer informatie ook op: www.legerdesheils.nl/overijssel.

Theatervoorstelling Alzh...enzo...
ZUTPHEN - De bekende theatermaker Kees van der Zwaard laat in deze voorstelling over dementie op een gevoelige, realistische en ook humoristische wijze zien wat dementie betekent voor alle betrokkenen.
Deze voorstelling is bedoeld voor mensen met Alzheimer, dementie, hun naasten en belangstellenden.
De voorstelling vindt plaats bij de Bovenkamer, een een laagdrempelig ontmoetingscentrum in huiselijke sfeer, waar mensen met beginnende dementie, mantelzorgers, vrienden elkaar ontmoeten.
Er zijn twee voorstellingen: 15.30 uur en 20.00 uur. Kaarten a 5 euro per stuk, zijn verkrijgbaar bij: De Lunette – Sutfene (receptie), De Bovenkamer, Boek&Buro Zutphen, The Readshop (Dreiumme, Warnsveld) en -beperkt- aan de zaal.