Agenda

Vrijdag 16 maart 2018

16-03-2018 Agenda

'Flower to the people' treedt op bij MixxiM
ZUTPHEN - Fleur Tolman en gitarist Frank Ong-Alok. Reeds vele jaren treden zij samen op en brachten zij 5 cd’s uit. Hun muziek is ingetogen met invloeden uit de jazz, latin, pop en blues. Of anders gezegd een muziekmix met een folk randje. Zo spelen ze eigen werk maar ook covers van bijvoorbeeld Sting, The Beatles, The Carpenters Adèle en Kansas. In het dagelijks leven geven zij ook zang en gitaarles in hun eigen lespraktijk. Flower to the People is soms verstild, soms swingend maar altijd recht uit het hart. Het duo Flower to the People met Fleur Tolman en Frank Ong-Alok. Aanvang 20.30 uur en de toegang is gratis.

Paasbingo op Het Bornhof
ZUTPHEN - Er worden in de periode voor Pasen diverse activiteiten aangeboden op het Bornhof aan de Hobbemakade 246 in Zutphen.
Op vrijdag 16 maart wordt er een middag gehouden met een paasbingo. Tevens is er een kleine paasmarkt met verkoop van eigen gemaakte paasartikelen zoals bloemstukjes, kleine paascadeautjes met paaseitjes, eigen gebakken scones en cake en boeken.
Ook wordt er een verloting gehouden met mooie prijzen. Een bingoplankje kost € 2.- en een lot voor de verloting kost € 1.-
De middag start om 13.30 en om 15.45 uur worden de winnaars bekendgemaakt van de verloting en de prijzen uitgedeeld.
Van de opbrengst worden muzikale ijscomiddagen aangeboden en een barbecue op het terras van het Bornhof.