Agenda

Zaterdag 24 maart 2018

24-03-2018 Agenda

Creatieve Paas-markt in Wijkcentrum Waterkracht
ZUTPHEN - Op zaterdag 24 maart wordt er in Wijkcentrum Waterkracht aan de Ruys de Beerenbrouckstraat 106 van 10.00 uur tot 16.00 uureen creatieve Paasmarkt gehouden. Het grootste deel van de kramen staat binnen. Dit alles in de Paassfeer. De entree is gratis en iedereen is welkom.

Toneelvereniging Eendracht en Vermaak speelt Bijblijven
ZUTPHEN - Op zaterdag 24 maart brengt toneelvereniging Eendracht en Vermaak uit Warnsveld haar voorjaarsuitvoering op de planken.
Een aantal heel verschillende dames komen in een koud klaslokaal bijeen om een cursus te volgen; ze willen allemaal meer weten over de computer en internet. De één is er voor de gezelligheid, de ander omdat ze het nodig heeft voor haar werk. Allemaal willen ze een beetje bijblijven; al was het maar om hun kleinkinderen te kunnen bijbenen. Maar al snel blijkt dat de dames zelf les moeten gaan geven; de verlegen lerares heeft zelf lessen nodig. En dan hebben we het niet over computerlessen maar ….waarover dan wel? Dat ziet u op 24 maart. Komt dat zien!

In de pauze is er weer een verloting. De avond wordt gehouden in ’t Nut aan de Breegraven 1 in Warnsveld en begint om 20.00 uur. Om 19.00 uur is de zaal open. Kaarten à € 7,50, incl. een kopje koffie of thee en voor kinderen tot en met 12 jaar € 3,--, zijn aan de zaal verkrijgbaar.

Zwerfvuilrapen De Zuidwijken
ZUTPHEN - Zuidwijken Schoon zwerfvuilraapactie. Startpunt is buurtcentrum De Uitwijk met koffie om 9.45uur. Iedereen welkom om mee te helpen. Materiaal is aanwezig. Het rapen duurt tot 12.00 uur.