Agenda

Zondag 22 april 2018

22-04-2018 Agenda

Vrolijke circusfamilievoorstelling in 't Nut in Warnsveld
WARNSVELD - Het jonge duo Lennart Schoppers en Yoshi Berends is verantwoordelijk voor een middagje ontspanning en plezier voor kinderen van alle leeftijden. Zelf voeren zij als komisch duo een rode draad door het 1 uur durende programma, daarnaast presenteren zijn zelf verschillende circus disciplines.
Alles hebben zij zichzelf aangeleerd en timmeren zij aan de weg als een heus circus. Verschillende keren per jaar organiseren zij grote shows in een echte circustent "Dat is heel leuk, maar je moet oppassen dat je het contact met je publiek niet verliest" vertelt de 21-jarige circusdirecteur Yoshi Berends. Zijn collega directeur Lennart Schoppers (22) vult aan; "Daarom gaan we dit voorjaar langs verschillende zaaltjes in de regio om de band tussen artiest en publiek weer even te verkleinen."
Voor wie enthousiast is geworden: zondag 22 april om 15:00 uur begint de voorstelling in het gebouw 't Nut, Breegraven 1 in Warnsveld. Vanaf 14:30 uur is de zaal open en zijn er ook drankjes, popcorn en suikerspin te verkrijgen. De kaartjes kosten €7 per persoon en zijn aan de zaal te verkrijgen. Voor meer info kunt u HIER terecht.

Het kleine meisje van meneer Linh
WARNSVELD - Op zondagmiddag 22 april speelt het muzikaal verteltheater de mooie voorstelling het kleine meisje van meneer Linh in de bibliotheekruimte van 't Warnshuus in Warnsveld.
Deze vertelling is gebaseerd op de gelijknamig novelle uit 2005, geschreven door Philippe Claudel. Vanwege de oorlog is Meneer Linh samen met z'n kleindochter uit z'n land in Zuidoost-Azië gevlucht. In Frankrijk, waar hij asiel krijgt, leert hij een man kennen die een paar maanden ervoor zijn vrouw heeft verloren. Hoewel ze elkaars taal niet verstaan, raken ze erg op elkaar gesteld. De vertelling wordt omlijst met muziek door de Amerikaanse dwarsfluitist Ric Stokes.
De voorstelling is geschikt vanaf 12 jaar. en begint om 15.00 uur