Agenda

Dinsdag 24 april 2018

24-04-2018 Agenda

Thema-avond trauma en herstel
ZUTPHEN - Ixta Noa organiseert dinsdag 24 april een thema-avond over ‘Trauma en herstel’. Wilma de Vries, psychologe, medewerker en ervaringsdeskundige van Ixta Noa geeft deze avond een presentatie over dit onderwerp. Daarnaast deelt ervaringsdeskundige Marjon haar persoonlijke verhaal. Het tweede gedeelte van de avond vindt er een interactief interview plaats door ervaringsdeskundigen van Ixta Noa.
‘Trauma en herstel’ is een weg, die voor iedereen anders verloopt. Geen trauma is gelijk, iedereen beleeft zijn traumatische gebeurtenis op zijn/haar manier. Er zijn wel vaak overeenkomsten of veel voorkomende uitingsvormen terug te zien bij mensen, die een traumatische ervaring hebben meegemaakt. Deze overeenkomsten, uitingsvormen en de verschillende therapieën zullen onder meer aanbod komen tijdens deze thema-avond over Trauma en herstel.

De thema-avond ‘Trauma en herstel’ op 24 april 2018 is van 19.00 uur tot 21.00 uur.
Inloop vanaf 18.30 uur met koffie en thee. Het adres is Praktijkhuis Ixta Noa, Stationsstraat 1 in Zutphen.
Toegang is gratis, aanmelding vooraf niet nodig.


Threesome Jazz in Luxor

ZUTPHEN - Op dinsdag 24 april zal de formatie Threesome Jazz op onvervalste wijze hun songs ten gehore brengen. Niet alleen jazz maar ook soul en pop in eigen bewerkingen zullen dan worden gebracht.
In deze bezetting spelen de heren al vele jaren samen. De nummers zijn zorgvuldig gekozen en passen de als gegoten. De teksten die fraai worden gezongen door zanger en saxofonist Benjamin Kuijpers krijgen een diepere lading door de verhalen die erachter steken.
Gitarist Lex Kemper zorgt met zijn mooie jazzgitaar voor de vloeiende harmonische overgangen. Bassist Martin van Doelen zorgt voor het nodige fundament.
Deze 3 mannen zingen ook nog eens heerlijk in 3-part harmony. Het wordt dus een romantische avond met diverse herkenbare songs gestoken in een jazz jasje. Aanvang is om 22.00 uur en de toegang is vrij. Donaties zijn welkom.