OPROEP: mountainbiker zoekt zijn redder

10-01-2017 112 Redactie

WARNSVELD - Gisteren, maandag 9 januari, is een 55 jarige man uit Warnsveld betrokken geraakt bij een ongeval. Althans, dat denken de man en zijn familie, want de man kan zich er zelf niks meer van herinneren.
De man ligt sinds gisteravond in het ziekenhuis met een gebroken duim, pink en een hersenschudding. Hij weet totaal niet meer wat er gebeurd is.
Het enige wat de man weet is dat hij is gaan mountainbiken. De man fietst meestal in de omgeving van de Lage Lochemseweg/Warkensemolen. Ook heeft hij gisteren in Almen gefietst, nabij een conferentieoord.

Rond 18.00 uur is de man thuisgebracht door een automobilist. Zijn mountainbike was dusdanig beschadigd dat er niet mee gefietst kon worden. De mountainbike is ook teruggebracht.
Hij heeft een witte kleine auto (mogelijk VW Golf) weg zien rijden bij zijn huis. Mogelijk is dit dus de auto waarmee hij is thuisgebracht.
Meer kan de man helaas niet vertellen. Herkent iemand zich in bovenstaand verhaal? Dan hoort de politie dit graag. De familie wil graag met deze persoon in contact komen. De politie is bereikbaar op nummer: 0900-8844