Politie helpt winkeliers met een lastige klant.

28-07-2016 112 redactie

Gisterenmiddag kreeg de politie een melding van het personeel van een winkel aan de Turfstraat.
Een klant wilde daar een nieuw telefoonabonnement afsluiten, maar omdat zijn identiteitsbewijs verlopen was, werd dit geweigerd.
Daarom besloot hij maar eens flink stennis te schoppen in de winkel.
Hij werd zo vervelend naar het personeel en andere klanten toe, dat het personeel hem verschillende keren vroeg de winkel te verlaten. Hij weigerde echter alle medewerking.
De politie heeft de man aangehouden en naar het bureau gebracht. Daar aangekomen bleek dat hij wat drugs bij zich had. Die werden in beslag genomen.

Vandaag was het weer raak. Rond 11.00u kreeg de politie een melding over dezelfde man. Ditmaal was hij vervelend in een winkel aan de Beukerstraat. Ook daar werd hij geweigerd omdat hij zich niet kon legitimeren.  Hij was zo vervelend dat het winkelpersoneel de politie belde.
De man werd weer aangehouden. Dit keer wilde hij niet meewerken aan zijn aanhouding en was hij beledigend naar de politie. Op weg naar het bureau verzette hij zich dusdanig dat een agent licht gewond raakte aan zijn hand. De man is ingesloten in afwachting op een beslissing van justitie.