Politie verzorgt hondje bij inval hennepkwekerij

13-04-2016 112 Redactie

EERBEEK – Dinsdagochtend heeft de politie zijn 'burgerlijke plicht' genomen om, behalve een hennepkwekerij te ontmantelen, ook het hondje te verzorgen.

Aan de Bijenkorf in Eerbeek werd een hennepkwekerij aangetroffen. De bewoner was op dat moment niet thuis. De hond van de bewoner wel.

“Beste bewoner; Helaas was je afwezig. We hebben daarom jouw lieve chihuahua (wij noemden hem Fifi) even in de achtertuin zijn behoefte laten doen. We hopen dat je daar geen problemen mee hebt.. Ondanks de gezonde en groene leefomgeving, legde Fifi echt een voorbeeldig poepje. Wel altijd belangrijk dat je dit even checkt hé. Je kunt problemen niet vroeg genoeg signaleren. De frisse lucht kon Fifi overigens ook wel even waarderen.” aldus de politie.

Daarnaast hadden zij ook nog een tip: “Ps. Laat je ook nog even zijn nageltjes knippen? Hij had er namelijk wel een beetje last van. Ondanks dat jij Fifi hoogstwaarschijnlijk met jouw zuurverdiende centjes hebt gekocht, moet je er natuurlijk wel te allen tijde goed voor blijven zorgen.”Gerelateerd