Vrouw (23) aangerand in Warnsveld; politie vraagt tips

25-08-2017 112 Redactie

ZUTPHEN/WARNSVELD - De politie onderzoekt een incident waarbij een 23-jarige vrouw uit Zutphen onzedelijk werd betast in het bos ter hoogte van de kruising Op de Bieshorst / Bieshorstlaan in Warnsveld. Het incident vond plaats op zondag 13 augustus.

De vrouw was haar hond aan het uitlaten toen ze ineens iemand achter zich hoorde rennen. De vrouw dacht dat het een hardloper was, maar werd plotseling door de voor haar onbekende man onzedelijk betast. De man ging er daarna ook weer snel vandoor, waarschijnlijk mede omdat de hond van de vrouw op hem af kwam.

De vrouw is naar huis gegaan en heeft het voorval bij de politie gemeld. Afgelopen week heeft zij aangifte gedaan.

Signalement
De vrouw heeft een duidelijk signalement van de man kunnen geven. Het gaat om een blanke man, vermoedelijk tussen de 25 en 30 jaar oud, 1.80 m lang met een slank postuur en bruin warrig haar tot aan de schouders. De man had die dag een nogal onverzorgd uiterlijk en had een stoppelbaard. Hij droeg een spijkerbroek en wit T-shirt.

Tips?
De politie is benieuwd of mensen dit signalement herkennen, en/of wellicht deze man hebben zien lopen in dezelfde omgeving of ook door hem zijn benaderd. Als u meer weet kunt u de politie bellen via 0900-8844.