Zutphen Politie zoekt getuigen van ruzie

15-02-2019 112 Redactie

ZUTPHEN - Op donderdagmiddag 14 februari werden agenten gestuurd naar een geweldincident op de Emmerikseweg. Daar lag een man op de weg. De man werd door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Man op de grond

Rond de klok van 12.40 uur werden de agenten door de meldkamer gestuurd. Op de weg lag een man op de grond. Hij was gewond geraakt. Door omstanders werd gemeld dat een andere man met een zwarte personenauto hierbij betrokken was. Deze man is nadien weggereden. Van omstanders kregen we informatie die leidde naar de andere betrokken man in deze zaak. Hij heeft zich bij de politie gemeld.

Situatie verslechterd

Gedurende de middag en avond is de situatie van het 28-jarige slachtoffer uit Zutphen verslechterd. De politie is op zoek naar getuigen die voorafgaand aan dit incident iets hebben gezien of gehoord. Het slachtoffer was op de fiets vanaf de wijk Zuidwijken. De politie sluit niet uit dat tussen 12.30 uur en 12.40 uur op die route meerdere mensen het slachtoffer hebben gezien of dat hij hen heeft aangesproken. De man leek hierbij mogelijk geëmotioneerd of boos.

Getuigenoproep

Bent u getuige geweest van dit incident of bent u aangesproken door het slachtoffer tussen deze tijdstippen in die omgeving? Neemt u dan contact op het de politie in Zutphen via telefoonnummer 0900-8844.