10 mei 2017

10-05-2017 Agenda Redactie

Iedere woensdag vindt van 14.30 tot 16.00 uur de Creamiddag plaats in Het Spijk in Eefde. Enthousiaste senioren (nu vooral nog dames) en vrijwilligers komen dan bij elkaar om gezamenlijk creatieve activiteiten te ondernemen, zoals wenskaarten maken, bloemschikken, knutselen en handwerken. Soms wordt er ook een spelletje gedaan.

 Inloopmiddag 10 mei

Wij hebben nog ruimte voor extra deelnemers, zowel dames als heren. Denkt u nu zo’n wekelijkse creamiddag lijkt mij wel wat, dan bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen op woensdagmiddag 10 mei. Iedereen is van harte welkom om één keer kosteloos met ons mee te doen. Gewoonlijk betaalt men voor de genoten koffie/thee € 1,- en afhankelijk van de activiteit een kleine bijdrage voor de onkosten. Bijvoorbeeld voor bloemschikken is dat ± € 2,50.

Eigen inbreng

Wij zijn ook benieuwd naar uw eigen ideeën. Wat vindt u leuk om te doen? Wat hebt u vroeger gedaan en wilt u graag nog een keer doen? Kaarten, repareren van kleine huishoudelijke apparaten, figuurzagen, schilderen, houtbranden, biljarten of computeren. Wij willen proberen ook uw wensen een plekje te geven op de woensdagen.

Informatie

Wilt u langskomen op woensdag 10 mei? Leuk! U hoeft zich niet aan te melden. De middag begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. De koffie en thee staan klaar.

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Elske Wunderink van team activiteiten en welzijn Sutfene: per telefoon (06) 105 662 04 of per mail ewunderink@sutfene.nl.