14 juni 2017

14-06-2017 Agenda Redactie

BuurTent in Zeeliedenbuurt, Waterkwartier

Op woensdagavond 14 juni van 18.30 tot 20.00 uur staat de BuurTent in de Zeeliedenbuurt in de wijk Waterkwartier. De exacte locatie is het Johan de Wittplantsoen. De tent wordt geplaatst naar aanleiding van recente woninginbraken in die buurt. Alle buurtbewoners zijn uitgenodigd in de tent. Medewerkers van het team BuurTent,, een beveiligingsbedrijf en zo mogelijk de gemeente en de politie vertellen wat er is gebeurd en geven adviezen om inbraken te voorkomen.

De BuurTent is er om mensen bewust te maken op inbraakpreventie. De medewerkers van de BuurTent geven voorlichting en adviezen. Ook ontmoeten buren elkaar in de tent en gaan in gesprek over de veiligheid en andere buurtaangelegenheden. Op www.buurtpreventje.nl staat meer informatie.

De BuurTent Zutphen is een burgerinitiatief. Zes inwoners uit verschillende wijken zetten zich vrijwillig in voor inbraakpreventie. Het team wordt ondersteund door het project Buurtpreventje, een initiatief van de Stadsonderneming Zutphen. Voor meer informatie of vragen neemt u contact op via info@buurtpreventje.nl of 06-41443560 (Lex Hemelaar).