15 februari 2017

15-02-2017 Agenda Redactie

In het Alzheimer café op 15 februari 2017 is huisarts Mw. M. Vermeer uit Zutphen te gast. De huisarts is zowel voor de persoon met dementie als voor de familie van groot belang. Het is vaak de eerste met wie de zorgen rondom het geheugen besproken wordt en de huisarts zal ook in het verdere traject een belangrijke functie hebben. Op deze avond wordt de rol van de huisarts besproken vanaf het ‘niet pluis gevoel’ tot aan de diagnostiek en het begeleidingstraject daarna. Het zal een interessante avond worden!

Schroom niet met uw vragen te komen!

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, kinderen en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Dit Alzheimer café is elke derde woensdagavond van de maand en heeft elke maand een ander thema. Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en delen van ervaringen.

De toegang is gratis net als het eerste kopje koffie / thee. Aanmelden is niet nodig.

Locatie: Alzheimer Café Zutphen / Vorden, Harenbergweg1, 7204 KZ Zutphen

Het programma ziet er als volgt uit; 19.00 uur Welkom met koffie en thee 19.30 uur Start lezing Mevr. M. Vermeer ( huisarts) 20.00 uur Pauze, 20.30 uur Gelegenheid tot stellen van vragen en discussie 21.00 uur Informeel samenzijn