20 december 2017

20-12-2017 Agenda Redactie

Openhuis concert Mariëtte Hehakaya en Niek Hietbrink samen voor 3FM Serious Request.
Op 20 december van 13.30 tot 16.00 uur stelt Mariëtte Hehakaya haar huis open, in het centrum van Zutphen, voor een concert ten bate van 3FM Serious Request, met dit jaar als doel om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.
Afgelopen 6 december j.l. heeft Mariëtte met haar band, The Colour of Sound band, het openings optreden gegeven voor het grote Ondernemersfeest in Apeldoorn ten bate van het goede doel van 3FM Serious Request. Het glazenhuis staat dit jaar in de Gemeente Apeldoorn.

De burgemeester van Apeldoorn dhr. Berends heeft de burgemeester mw. Vermeulen van Zutphen uitgedaagd om ook mee te doen met het inzamelen van geld voor de actie van 3FM Serious Request
Daar Mariëtte en Niek beiden in Zutphen wonen voelen zij zich geroepen en hebben spontaan besloten om de actie van de burgemeesters te steunen en hun muzikale kunsten zoals eerder in Apeldoorn en nu ook in Zutphen te laten zien en horen.

Op woensdag middag 20 december zullen Mariëtte (piano) en Niek (contrabas) composities spelen die zij ook deze avond op 6 december gespeeld hebben. Onze eigen burgemeester Annemieke Vermeulen aanwezig zijn tussen 14.00 en 14.30 uur om deze actie te ondersteunen. Zutphenaren en Zutphense ondernemers worden uitgedaagd een bijdrage te leveren kunnen en langs te komen om dit bijzondere en “eenmalige” optreden mee te maken onder het genot van een glaasje glühwein of heerlijke warme chocolademelk. Uiteraard is elke bijdrage of donatie voor dit goede doel welkom. Zodat wij als Zutphenaren samen met alle bezoekers een mooie muzikale en financiële bijdragen kunnen leveren aan dit fantastische initiatief van 3FM Serious Request het herenigen van kinderen en familieleden.

Locatie: Beukerstraat 34 a Zutphen