21 april 2017

21-04-2017 Agenda Redactie

Op Vrijdag 21 April Live @ MixxiM Lounge & Cocktails te Zutphen, Carolina en Jeshja. Entree Gratis

Carolina en Jeshja is een jong en enthousiast muzikaal duo dat, ondanks de jonge leeftijd, veel ervaring en plezier heeft in de muziek. Samen hebben zij onder andere afgelopen zomer een tour door Noord-Italië gedaan en begin dit jaar een huiskamer-tour door heel Nederland. Ook zullen zij de komende tijd te zien te zijn op verschillende festivals in Zutphen en omgeving.
Carolina (17) zingt inmiddels al bijna zes jaar. In 2016 won zij de talentenjacht Talent van 2016.Ook heeft zij een platencontract bij Medea Music, waar begin november vorig jaar haar eerste single uit is gekomen. Met dit nummer haalde zij al enkele duizenden views op YouTube en stond zij zelfs in enkele lokale hitlijsten!
Jeshja (16) speelt alweer bijna twaalf jaar piano. In 2014 won hij de Talent Award Zutphen. Als begeleider heeft hij zowel bij klassieke concoursen als het Prinses Christina Concours gespeeld, als bij popconcerten in theaters als de Vorstin Amersfoort, De Storm Winterswijk en natuurlijk onze eigen Hanzehof.
Deze avond zullen ze een breed programma laten horen met muziek van Etta James tot Marco Borsato en van The Beatles tot The Weeknd.