21 november 2016

21-11-2016 Agenda Redactie

Mannenkoor de IJsselzangers uit Zutphen houdt een openbare repetitie. Het koor brengt een mix van wereldlijke en kerstmuziek, aangezien de IJsselzangers aan het repeteren zijn voor de jaarlijkse kerstconcerten. Iedereen is van harte welkom, en vooral mannen die interesse hebben om te gaan zingen in een mannenkoor.

Het koor maakt al 65 jaar deel uit van het Zutphense verenigingsleven en draagt op muzikaal gebied zijn steentje bij door zangoptredens. De ambitie van het koor is om op hoog niveau de muziekwerken uit te voeren. Muzikale zuiverheid heeft dan ook de hoogste prioriteit en hieraan werken de kleine dertig koorleden wekelijks, onder leiding van dirigent Paul Michèl Tijssen. De repetitie-avonden staan in het teken van saamhorigheid, gezelligheid en muzikaliteit. De IJsselzangers hebben een breed repertoire, dat bestaat uit klassieke en moderne werken.

Het optreden is op maandagavond 21 november van 20:00 tot 22:00 uur in de Broederenkerk / de Bibliotheek Zutphen, Broederenkerkplein 2, tel. 0575-512926. Kaarten à € 4,50 (incl. koffie/thee vooraf en een drankje in de pauze) zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek.