22 november 2017

22-11-2017 Agenda Redactie

In april jl. startte de Bovenkamer een muziekactiviteit voor ouderen en mensen met (een vermoeden van) beginnende dementie onder begeleiding van muziekagoog Koen van Ravensberg. Er wordt samen gezongen en/of muziek gemaakt. Alleen komen kijken en luisteren mag ook. Deze activiteit vindt steeds tweemaal per maand op woensdagochtend plaats. Locatie: Hoofdgebouw van de Kaardebol, Harenbergweg 1 te Zutphen.

Iedereen (met en zonder dementie) is van harte welkom, de Bovenkamer is gratis toegankelijk op werkdagen van 10.00-16.00 uur.

De muziekactiviteit begint om 10.30 uur en duurt tot 12.00 uur. Deelnemers kunnen zelf kiezen of zij éénmalig, regelmatig of elke keer deelnemen. Vooraf opgeven is niet nodig. Deelname is gratis, ook voor een familielid, verzorg(st)er of vriend(in). Niet alleen oudere familieleden, maar bijvoorbeeld ook volwassen kleinkinderen zijn van harte welkom om mee te doen. Koen neemt verschillende muziekinstrumenten mee, maar het meenemen en bespelen van een eigen instrument is uiteraard ook mogelijk.