23 februari 2017

23-02-2017 Agenda Redactie

Donderdagochtend 23 februari is er een informatieve bijeenkomst voor mensen die zorgen voor een naaste in wijkcentrum Waterkracht aan de Ruys de Beerenbrouckstraat 106. Het thema is ‘Wat kan het WMO-loket voor u als mantelzorger betekenen?’ Deze bijeenkomst wordt verzorgd door mevrouw A. Klein Bleumink van het WMO-loket. De toegang is gratis en aanmelden is niet noodzakelijk.

WMO en mantelzorg De WMO verplicht gemeenten om niet alleen hulpvragers, maar ook mantelzorgers en zorgvrijwilligers actief te ondersteunen, te waarderen en met hen in gesprek gaan. Wat kan het WMO-loket van gemeente Zutphen voor u als mantelzorger betekenen? Voor welke aanvraag kunt u bij hen terecht en wat houdt het keukentafelgesprek in? Mevrouw A. Klein Bleumink van het WMO-loket komt hierover vertellen en uw vragen beantwoorden.

Op donderdagochtend 23 februari van 10.00-11.30 uur in wijkcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106 Zutphen, tel. 0575 571 133. Toegang is gratis en aanmelden is niet noodzakelijk.