23 mei 2017

23-05-2017 Agenda Redactie

Dinsdagavond 23 mei is er een informatieve bijeenkomst voor mensen die zorgen voor een naaste in wijkcentrum Waterkracht aan de Ruys de Beerenbrouckstraat 106. Het thema is ‘Stoppen met piekeren’. Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Perspectief Zutphen. De toegang is gratis en aanmelden is niet noodzakelijk.

Nadenken en zorgen maken doen we allemaal wel eens. Dat is soms nodig om tot een beslissing of oplossing te komen. Piekeren daarentegen is niet effectief. Je bent eindeloos aan het malen zonder een stap verder te komen. Je slaapt slecht, bent vaak moe, voelt je gespannen. Kortom, het beïnvloedt het dagelijks leven! Hier kunt u iets aan doen. De bijeenkomst ‘Stoppen met piekeren’ kan hierbij een eerste stap zijn.

“Ik zou willen dat ik in mijn hoofd een knop kan omzetten waardoor ik even stop met denken.” “Ik kan niet stoppen met malen, ik word soms zo moe van mezelf.”

In deze bijeenkomst krijgt u informatie over piekeren, terugkerende gedachten en mogelijkheden om deze patronen te doorbreken. Daarnaast worden tips gegeven om thuis uw piekerpatroon aan te pakken.

Op dinsdagavond 23 mei van 19.30-21.00 uur in wijkcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106 Zutphen, tel. 0575 571 133.