24 november 2017

24-11-2017 Agenda Redactie

Vrijdag 24 november is er van 14.00 tot 16.30 uur een gratis informatiemiddag voor senioren in de Uitwijk en IJsselflat.

Wat is er te doen? Verschillende deskundigen geven informatie over maaltijdvoorzieningen, valpreventie, veilig wonen, gezond eten, verpleging en verzorging door de thuiszorg, WMO-voorzieningen, diensten van Buurtservice en Vrijwilligerscentrale.

Het wijkteam de Zuidwijken en enthousiaste wijkbewoners vertellen u graag welke activiteiten er in de Zuidwijken zijn. Zoals samen eten in het Eetcafé, clubs voor kaarten, knutselen, samen bewegen, muziek maken, portrettekenen, de Zonnebloem, de Stadswerkplaats, en het Alzheimer café.

U kunt kennismaken met het sociaal wijkteam, wijkverpleegkundigen, de wijkconsulent, wijkregisseur en wijkagent. Ook is er informatie over WMO-voorzieningen en diverse bewonersprojecten in de wijk. Geheel gratis kunt u uw rollator laten checken en kleine reparaties laten uitvoeren.

U kunt op beide locaties terecht met al uw kleine en grote vragen. Het eetcafé trakteert met een bordje soep, ook koffie en thee staat voor u klaar!

Organisatie De Uitwijk vindt u aan de Brink 116, de IJsselflat aan de Emmerikseweg 252. Voor mensen die slecht ter been zijn rijdt er een golfkar tussen beide locaties.

De organisatie is in handen van de schakelwijkverpleegkundigen van Sutfene en Sensire, Perspectief Zutphen en wijkteam de Zuidwijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karen Gieling 06-20014273, Thea Vorenkamp 06-10880106 en Eva Boswinkel 0575-596246.