24 september 2017

24-09-2017 Agenda Redactie

Op zondagmiddag 24 september van 14.30 tot 16.30u staat het Odensehuis in het teken van “The Summer of Love”. In deze derde editie van Zin in Zondag gaan we terug naar de roerige jaren 60. Het is een ‘high tea’ (in de huidige betekenis van het woord) waarin de ontmoeting en het open gesprek centraal staan.
We praten over de jaren 60 en 70 en de betekenis ervan in je leven. Het is nu vijftig jaar ná de zogeheten “Summer of Love”. Wat betekende die tijd voor jou? Zat je als provo of hippie er middenin, of ging dat aan je voorbij? Heb je herinneringen aan de popmuziek van toen? Was je Beatles-fan of meer van de Rolling Stones? En wat kreeg je mee van de kabouterbeweging? Was het love, peace and happiness en lekker niks doen, of gewoon hard werken voor brood op de plank? Had je in die jaren al een gezin, of was je een vrije meid of jongen?

Gedichten worden voorgedragen, verhalen verteld en er is een optreden van singer-songwriter

Marise den Bakker, bekend van Voice Kids. Marise zingt enkele liedjes en begeleidt zichzelf op gitaar. Genieten kun je ook van al het lekkers bij de high tea. Zin in Zondag is er voor iedereen maar speciaal voor senioren. De toegang is gratis. Het Odensehuis is aan de Tengnagelshoek 6 in Zutphen.

Voor meer informatie en het volledige activiteitenprogramma zie www.odensehuiszutphen.nl en facebook.