25 april 2017

25-04-2017 Agenda Redactie

ZUTPHEN - Ixta Noa organiseert dinsdag 25 april een thema-avond over Eetstoornissen. Een psychologe en één van onze vrijwilligers vertellen ieder hun ervaring op dit gebied.
Eetstoornissen zijn er in vele vormen. De 3 meest bekende zijn: Anorexia, Boulimia en B.E.D. (Bing Eating Disorder). In alle gevallen staat het eten dan wel niet eten constant centraal. Het bepaalt in veel situaties het dagelijks leven van de betreffende.
De thema-avond: 19.00 uur tot 21.00 uur. Hartelijk welkom vanaf 18.30 uur. Adres: het Praktijkhuis Ixta Noa, Stationsstraat 1 Zutphen. Toegang gratis, aanmelding vooraf niet nodig.
Ixta Noa heeft het afgelopen half jaar thema-avonden over psychologische problematiek georganiseerd. In het Praktijkhuis aan de Stationsstraat 1 te Zutphen wordt iedere laatste dinsdag van de maand een bepaald thema belicht vanuit zowel expertise als ervaring.
Doel van de avonden is op een informele manier meer te weten te komen over psychische aandoeningen en het leven wat daarbij hoort. Voor mensen die daar direct of indirect mee te maken hebben, maar ook voor iedereen die wat meer daarover wil weten.