26 maart 2017

26-03-2017 Agenda Redactie

Op zondag 26 maart komt toneelvereniging 'Eendracht en Vermaak' uit Warnsveld naar Het Bornhof in Zutphen. De cast voert om 14.00 uur ‘Heisa in Hotel Boszicht’ op, een klucht in twee bedrijven van Peter Damen.
“Hotel Boszicht wordt gerund door de pas begonnen Nancy. Het belooft een drukke periode voor het hotel te worden. Wat te denken als er een bezoekster opduikt die constant loopt te bellen en schrikt als er andere gasten opduiken en dan vreemd gedrag gaat vertonen? Of als er een natuurfreak komt die constant over de natuur en het milieu praat? En wat te denken van de geheimzinnige mevrouw van de Droge? Om nog maar te zwijgen van de bezoekster die voor haar rust naar het hotel komt. Maar krijgt ze wel haar rust als er een moeder en dochter opduiken? Nancy moet alle zeilen bijzetten om dit alles tot een goed eind te brengen maar zal het haar alleen wel zal lukken?” (Bron: www.toneeluitgeverijvink.nl)
Iedereen is welkom!

Iedereen is van harte welkom op zondag 26 maart om 14.00 uur in het Buurtcentrum van Het Bornhof aan de Hobbemakade 246 in Zutphen. De entree bedraagt € 4,50 inclusief koffie/thee en een pauzedrankje. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van Activiteiten en Welzijn Sutfene: 06 – 53 67 53 98