28 juni 2016

28-06-2016 Agenda Redactie

Het komende half jaar organiseert Ixta Noa zes thema-avonden rondom psychologische problematiek. In het Praktijkhuis aan de Stationstraat 1 te Zutphen zal iedere laatste dinsdag van de maand een bepaald thema belicht worden vanuit zowel expertise als ervaring.

Vanaf 28 juni zal er iedere vierde dinsdag van de maand een nieuw thema op de agenda staan. Te beginnen met het onderwerp ‘psychose-gevoeligheid’. In de maanden die volgen komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals ‘Angst en EMDR’, ‘Traumaverwerking’ en ‘solliciteren met een gat op CV.’

Doel van de avonden is op een informele manier meer te weten te komen over psychische aandoeningen en het leven wat daarbij hoort. Voor mensen die daar direct of indirect mee te maken hebben, maar ook voor iedereen die wat wil leren.

De avonden starten steeds om 19:00 uur en zijn rond 21:00 uur afgelopen. Toegang is gratis, men hoeft zich niet aan te melden van te voren.

Het Praktijkhuis van Ixta Noa is al meer dan 10 jaar een plek in Zutphen waar mensen met een psychisch verleden of heden terecht kunnen. Bij het praktijkhuis werken uitsluitend mensen die zelf iets soortgelijks hebben meegemaakt.