7 april 2017

07-04-2017 Agenda Redactie

Op de locatie van ontmoetings- informatie- en kenniscentrum de Bovenkamer wordt op 7 april a.s. de theatervoorstelling "Bovenkamer" uitgevoerd. Met deze ontroerende voorstelling brengt Thomas Borggrefe, theatermaker, acteur en verzorger, de wereld van dementie in beeld. Dementie en muziek worden op aangrijpende wijze verbonden in het stuk dat laat zien wat er gebeurt in de belevingswereld van iemand die dementie heeft.

De voorstelling “Bovenkamer” vindt plaats in het hoofdgebouw van de Kaardebol, Harenbergweg 1, 7204 KZ in Zutphen. Vanaf 15.30 uur is iedereen welkom voor een kop koffie of thee. Het theater begint om 16.00 uur en duurt een uur. Na een korte pauze worden ervaringen uitgewisseld onder leiding van Thomas Borggrefe. Rond 18.00 uur eindigt de bijeenkomt en is er gelegenheid tot napraten en netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Het bijwonen van de voorstelling is gratis, opgave vooraf noodzakelijk. Reserveren kan via info@debovenkamerzutphen.com onder vermelding van het aantal te reserveren zitplaatsen.

Voor meer informatie over de voorstelling en de activiteiten in de Bovenkamer wordt verwezen naar bovenstaand e-mailadres of de website www.debovenkamerzutphen.com.

De Bovenkamer is een laagdrempelig ontmoetingscentrum waar mensen met beginnende dementie, familie en mantelzorgers elkaar door de week in huiselijke sfeer kunnen ontmoeten. Stichting de Bovenkamer wil een ontmoetings-, informatie- en kenniscentrum bieden voor mensen met (een vermoeden) van beginnende dementie en hun mantelzorgers.

De Bovenkamer, op het terrein van de Kaardebol, is bereikbaar met openbaar vervoer (bus 80, halte Thorbeckesingel) en er is voldoende parkeergelegenheid, zowel voor fiets als auto.