9 en 10 oktober 2017

09-10-2017 Agenda Redactie

Jaarlijks komen in het najaar de 11e klassers van de Vrije School Zutphen naar GGNet in Warnsveld om in een paar weken een theaterproductie volledig in elkaar te zetten. De leerlingen maken op deze manier kennis met de psychiatrie. Zo'n 150 leerlingen trakteren de cliënten op hun beurt op verschillende theatervoorstellingen.

Dit jaar zijn op 9 en 10 oktober op diverse buitenlocaties op het terrein van GGNet Warnsveld vijf theaterproducties te aanschouwen. Het thema is ‘verbinden’ dat naar vrij inzicht zal worden uitgewerkt.

Het thema komt voort vanuit de vraag naar ‘wat ons verbind’ als een van de grootste uitdagingen van deze tijd waarin juist de verschillen tussen mensen zo worden benadrukt. Of de leerlingen ook vanuit deze vraag tot hun theaterproductie zullen komen zal blijken op de dag zelf.

De voorstellingen zullen meerdere keren op de avonden worden opgevoerd en hebben een gemiddelde duur van 20 minuten. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk, vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis aan de Vordenseweg 12 in Warnsveld