Gemeentepolis 2020

26-11-2019 Gezond Redactie

ZUTPHEN - Het is belangrijk dat u goed verzekerd bent. Speciaal voor mensen met een laag inkomen bieden wij de Gemeentepolis aan. Deze collectieve zorgverzekering is afgesloten bij Menzis en heet GarantVerzorgd. Hiermee dragen wij bij aan het beperken van de zorgkosten. U kunt zich tot 31 december 2019 aanmelden voor de Gemeentepolis via www.gezondverzekerd.nl.

Wat houdt de Gemeentepolis in?

De gemeente Zutphen betaalt mee aan uw zorgverzekering door de Gemeentepolis aan te bieden. We betalen een deel van de premie, waardoor u bespaart op de kosten voor de premie. In het meest uitgebreide pakket, Garant Verzorgd 3, is het verplicht eigen risico verzekerd. De gemeente betaalt de helft van het eigen risico rechtstreeks aan Menzis, u betaalt de andere helft via de premie.  De Garant Verzorgd 3 is niet goedkoop, maar een goede verzekering is van belang als u hoge zorgkosten heeft. Bijvoorbeeld omdat u chronisch ziek bent en/of als u uw verplicht eigen risico moet betalen.

Hulp

Wilt u weten welk pakket in uw situatie het meest geschikt is?  U kunt ook een afspraak maken met de overstapcoaches van Menzis. Zij zijn te bereiken op 088-2224080. Of u kunt langskomen op de locatie Henri Dunantweg 1 als de overstapcoaches van Menzis aanwezig zijn. Een afspraak maken is niet nodig. U kunt zo binnenlopen. De overstapcoaches zijn aanwezig op de data:

5 december van 9.00 tot 13.00 uur
17 december van 12.00 tot 16.00 uur
www.gezondverzekerd.nl