THEMA-AVOND TALENT-EN-KRACHT

21-10-2018 Gezond Redactie

Ixta Noa organiseert dinsdagavond 30 oktober een thema-avond over ‘TALENT-EN-KRACHT’. Gecertificeerd Talentencoach en psychotherapeut Michèle Wattel verzorgt een interactieve avond over dit thema. Ze komt vertellen over de methodiek Het Talentenspel®, waarin je op ontdekking gaat naar jouw eigen kracht.

Jezelf echt kennen en de teugels van je leven zelf in handen nemen is waar TALENT-EN-KRACHT om draait. We hebben allemaal behoefte om vanuit onze kracht een bijdrage te leveren, mee te doen. Er is maar één ‘jij’, hoewel dat soms een hele uitdaging kan zijn gezien het pakketje dat je hebt meegekregen. Welke talenten heb ik? Gebruik ik ze allemaal? Sta ik zelf aan het roer van mijn leven? Wat is de bedoeling van mijn leven?

Dit soort vragen hebben we allemaal en de antwoorden liggen in onszelf te wachten. We hoeven alleen maar te luisteren.

De thema-avond TALENT-EN-KRACHT op 30 oktober 2018 is van 19.00 uur tot 21.00 uur. Inloop vanaf 18.30 uur met koffie en thee. Het adres is Praktijkhuis Ixta Noa, IJsselkade 9 in Zutphen. Toegang is gratis, aanmelding vooraf niet nodig.

Ixta Noa heeft het afgelopen jaar thema-avonden over psychische problematiek georganiseerd. In het Praktijkhuis te Zutphen wordt iedere laatste dinsdag van de maand een actueel thema belicht vanuit zowel expertise als ervaring.

Doel van de avonden is om op een informele manier meer te weten te komen over psychische aandoeningen en het leven wat daarbij hoort. Voor mensen die daar direct of indirect mee te maken hebben, maar ook voor iedereen die wat meer daarover wil weten.

Het Praktijkhuis Ixta Noa is al meer dan 10 jaar een plek in Zutphen waar mensen met een psychisch verleden of heden terecht kunnen. Tijdens de openingstijden is er een laagdrempelige inloop waar ervaringsdeskundigen werken die iets soortgelijks hebben meegemaakt en van daaruit anderen in hun leven verder helpen.

Ixta Noa is een landelijke organisatie, die behalve Praktijkhuizen in Zutphen, Nijmegen, Enschede, Groningen en Leeuwarden, ook online hulp biedt, voorlichtingen geeft in teams, gastsprekers opleidt en op afdelingen van GGZ-instellingen ervaringsdeskundigen inzet