Werkzaamheden rondom hoofdingang Gelre Ziekenhuis

26-08-2017 Gezond Redactie

ZUTPHEN – Vanaf dinsdag 29 augustus vinden er garantie werkzaamheden plaats op het terrein bij de hoofdingang van Gelre ziekenhuizen Zutphen. Hierdoor is de hoofdingang niet bereikbaar voor auto’s. Automobilisten worden omgeleid via het parkeerterrein onder het ziekenhuis. De werkzaamheden zullen vier tot zes weken in beslag nemen (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Gedurende de periode waarin deze garantie werkzaamheden plaatsvinden worden uitsluitend ambulances en andere spoeddiensten op het voorterrein toegelaten. Voor automobilisten die patiënten en bezoekers bij de hoofdingang willen afzetten of ophalen, is een tijdelijke parkeervoorziening gecreëerd in de parkeerkelder onder het ziekenhuis. Ook bezoekers van de huisartsenpost en de SEH dienen te parkeren onder het ziekenhuis. Vanuit de parkeerkelder kunnen patiënten en bezoekers de centrale hal van het ziekenhuis via een trap of de lift bereiken.

Tijdens kantooruren zullen verkeersregelaars het verkeer rondom de hoofdingang regelen. Bovendien worden de omleidingen aangegeven met verkeersborden.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het verwijderen loszittende coating en opnieuw aanbrengen van coatings op het voorterrein bij de hoofdingang van Gelre ziekenhuizen Zutphen.