In memoriam Gerrit Winterink

21-03-2019 In memoriam Redactie

ZUTPHEN - Met leedwezen heeft Voetbal Vereniging Be Quick kennis genomen van het overlijden van Gerrit Winterink. Hij bereikte de leeftijd van 83 jaar. Gerrit was een volbloed Be Quicker, die als 22-jarige Zutphania verruilde voor onze club, waar zijn broer Willem al eerder naar vertrok. Hij was van mening dat broers bij elkaar moesten spelen.

60 Jaar lidmaatschap

In 2017 werd hij onderscheiden voor 60 jaar onafgebroken lidmaatschap. Gerrit was een uitstekende linksback, die met Be Quick langdurig op een hoog niveau heeft gespeeld en diverse kampioenschappen en promotiewedstrijden mee maakte.Voorts heeft hij ontelbare uren gewerkt om de accommodatie van zijn cluber picobello te laten uitzien. Ook was hij jeugdtrainer en behulpzaam bij de compost-acties.

Buitengewoon beminnelijk mens

Op latere leeftijd was hij elke zondagmorgen vaste toeschouwer bij de lagere elftallen en ook de thuiswedstrijden van ons eerste elftal sloeg hij zelden over. Gerrit Winterink was een buitengewoon beminnelijk mens en dat hij ons is ontvallen kunnen we als een zeer groot verlVoorts heeft hij ontelbare uren gewerkt om de accommodatie van zijn club er picobello te laten uitzien. Ook was hij jeugdtrainer en behulpzaam bij de compost-acties. Op latere leeftijd was hij elke zondagmorgen vaste toeschouwer bij de lagere elftallen en ook de thuiswedstrijden van ons eerste elftal sloeg hij zelden over.