Groots energie besparen in je huis

01-04-2016 Nieuws Advertorial

Geld op een spaarrekening zetten is al tijden niet meer lonend. Wil je écht energie besparen, dan is het slim te investeren in je woning. De uitgebreide Energiescan van Geas geeft je een goed inzicht welke maatregelen het meeste rendement opleveren. De Geas Energiescan is tijdelijk in prijs verlaagd! Betaal nu geen €269,- maar €59,-.
De huidige spaarrente is laag en in veel gevallen betaal je ook nog eens vermogensbelasting. Je betaalt dus eigenlijk voor je spaargeld. Het is slimmer om te investeren in je woning. Dit levert meer op dan met je geld op een spaarrekening. We vergelijken de spaarrente met enkele energiebesparende maatregelen.Met tien zonnepanelen bespaar je gemiddeld al €500,- per jaar. Het rendement op zonnepanelen is dus vele malen groter dan de rente op de bank. En wist je dat je met een zonneboiler tot 60% kan besparen op het energieverbruik voor het verwarmen van water? Een zonneboiler is een slimme investering, helemaal met de tijdelijke subsidie van gemiddeld €650,-. Het meeste rendement wordt behaald met woningisolatie. Vooral spouwmuurisolatie is een investering die je heel snel hebt terugverdiend. Bovendien kun je nu gebruik maken van de BTW verlaging van 21% naar 6%.
De Geas Energiescan geeft je een duidelijk beeld van wat het verbruik is in je woning en welke bespaarmogelijkheden kunnen worden toegepast om je huis comfortabeler en energiezuiniger te maken. Ook de investeringskosten en terugverdientijden worden berekend. Onze technisch adviseur komt bij je langs om je woning van A tot Z op te nemen.
Voor meer informatie over de Geas Energiescan en energiebesparende mogelijkheden kijk op: https://www.geas.nl/vertrouwd-met-energie/groots-energie-besparen/