Halloween bij McDonald’s

17-10-2018 Nieuws Recactie

Haunted McDrive & Restaurant of Darkness 

 n het weekend van 26 en 27 oktober zullen de McDonald’s restaurants in Deventer en Zutphen tussen 22:00 uur en 01:00 omgetoverd worden tot ware horrorlocatie. Voor wie een beetje houdt van spanning en griezelen is het gegarandeerd schrikken in de Haunted McDrive en het Restaurant Of Darkness.

 Het Halloween event zal aftrappen op vrijdag 26 oktober in zowel de McDrive als ín het restaurant van McDonald’s in Deventer. Zaterdag 27 oktober is het griezelen geblazen in het restaurant in Zutphen.

De afgelopen jaren is gebleken dat onze gasten graag komen griezelen tijdens het Halloween weekend, onze figuranten bleken erg angstaanjagend te zijn, en het belooft dit jaar enger dan ooit te worden!”, aldus Franchisenemer Henk Koning.

 
Niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar

In Nederland biedt McDonald’s aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 20.000 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 245 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering. McDonald’s Apeldoorn-Deventer-Zutphen biedt werkplekken aan zowel reguliere werknemers als werknemers met een arbeidshandicap. Inmiddels bieden de restaurants van Henk Koning in Apeldoorn, Deventer en Zutphen werkplek aan ruim 550 mensen.