Alles wat u moet weten over online boodschappen doen in Zutphen

27-10-2017 Nieuws Hans Kisteman

ZUTPHEN - Online boodschappen doen begint een steeds meer actueel thema te worden. Meer en meer Nederlanders bestellen hun boodschappen bij de online supermarkt. Dit jaar zullen de bestedingen bij de online supermarkten de grens van 1 miljard euro overschrijden. Hoog tijd om te kijken hoe het ervoor staat met online boodschappen doen in Zutphen: welke supers bezorgen er hier aan huis, en wat kost dat? Boodschappenspot.nl zocht het uit en maakte het volgende overzicht.

Welke supers bezorgen er in Zutphen?
In Zutphen vinden we drie bezorgservices. Zowel Jumbo, Coop als Spar komen de boodschappen hier thuis afleveren. Opmerkelijk: Albert Heijn bezorgt nog niet in Zutphen. Hieronder tref je per supermarkt enkele praktische gegevens.

Jumbo
Jumbo is na Albert Heijn de grootste online supermarkt van Nederland. Jumbo bezorgt nu ook in Zutphen. Daarnaast zijn er in de stad 2 afhaalpunten. De boodschappen kunnen tevens worden afgehaald bij Jumbo aan de Ruys de Beerenbrouckstraat 14 en de Jumbo aan de Rudolf Steinerlaan 47

Bestellen via Jumbo.com
Minimum orderbedrag: €50
Bezorgkosten: €6,00
Afhaalkosten: €1,95

Coop
Ook Coop bezorgt sinds enige tijd in Zutphen. Wie online bestelt via Coop.nl moet eerst een winkel selecteren. Zorg dat je hier kiest voor Coop in Zutphen (Weg Naar Laren 126). Deze bezorgt namelijk door heel Zutphen. Afhalen in de winkel is ook mogelijk. Dit is iets voordeliger dan het laten thuisbezorgen.

Bestellen via Coop.nl
Minimum orderbedrag: €40
Bezorgkosten: €4,95
Afhaalkosten: €2,99

Spar City Zutphen
Ook Spar bezorgt in Zutphen. Wanneer je de webwinkel Spar.nl voor het eerst bezoekt dien je een filiaal te kiezen. Kies in dit geval voor Spar City Zutphen (Stationsplein 39). Uniek aan Spar is dat er geen minimum orderbedrag geldt. Ook kun je profiteren van gratis bezorging aan huis wanneer je voor meer dan €50 spendeert. Speciaal voor ouderen biedt Spar tevens een maaltijd aan huis service.

Voorwaarden Spar.nl
Minimum orderbedrag: Geen
Bezorgkosten: €4,95 (gratis bij bestellingen vanaf €50)
Afhaalkosten: Geen kosten