Ben jij beter dan Max?

26-10-2018 Nieuws Redactie

Formule 1 racen is door Max Verstappen erg populair. Denk jij, dat kan ik ook?
Haniel Films & Games geeft je de kans en je kan er leuke prijzen mee winnen

Haniel Films & Games organiseert als Gameshop op zondag 18 november de finale dag in de winkel aan stationsplein 31 in Zutphen. De winnaar van deze finale wint de stoel van RaceSation t.w.v. € 270, 2e prijs is een Thrustmaster stuur t.w.v. € 180.

Plaats je voor de finale

Iedereen die op minimaal 2 verschillende locaties in de stad komt racen mag deelnemen aan de finale. De reacties van de mensen zijn erg positiefs op dit originele idee van Haniel Films & Games. Er zijn al jongens die iedere week komen oefenen voor de finale.

 

Je hebt nog de kans je te kwalificeren de komende weken voor de finale dag.


 27 oktober Bengel Kindermode

28 oktober Bristol Nederland Zutphen

3 november Schoenmakerij 't Centrum

10 november Ben Harmsen Beeld & Geluid

Al meer dan 35 jaar een begrip

 Haniel Films & Games is al meer dan 35 jaar een begrip in Zutphen en omgeving. In 1982 begonnen als kleine videotheek, inmiddels 300m2 aan entertainment. Ze bieden een goede service en een grote keus in nieuwe en gebruikte games, consoles, accessoires en merchandise. En dit allemaal met garantie! Ook is het mogelijk om oude games en/of consoles in te ruilen voor korting op een volgende aankoop. Gameshop Haniel is een winkel voor jong en oud waar service op nummer 1 staat. Daarnaast hebben wij nog steeds een enorme voorraad huurfilms zowel op DVD als op Blu-Ray. Fan van tv-series? Ook die verhuren wij, lekker kijken zonder reclame. Je huurt al een film vanaf 3 euro.