Brandweerlieden in het zonnetje tijdens korpsavond

14-11-2015 Nieuws Redactie

BRUMMEN – Tijdens de jaarlijkse korpsavond van de brandweer van de gemeente Brummen werden verschillende brandweerlieden door burgemeester Alex van Hedel in het zonnetje gezet. De korpsavond vond zaterdag 14 november plaats in Grand Café De Korenmolen in Eerbeek.

Brandweercommandant Henk Timmermans verwelkomde allereerst de nieuwe leden Angelina Roelofs en Tim Oldenhof (post Brummen). Frank Claassen, Maarten van Dorth en Stanley Staal zijn nieuw bij de post Eerbeek.

Burgemeester Alex van Hedel sprak de aanwezigen toe. Speciale aandacht was er voor drie jubilarissen; Ben Visser, John Schipper en Leo Thomassen zijn respectievelijk 20, 30 en 35 jaar lid van het brandweerkorps. Zij ontvingen een oorkonde medaille voor hun bewezen diensten. Norbert Goedkoop van de post Eerbeek rondde met succes zijn bevelvoerdersopleiding af. Hij ontving uit handen van de burgemeester zijn bevelvoerdersdiploma.

Voor Dimitri van de Beek was het zijn laatste avond bij de brandweer, hij nam afscheid. Hiermee gaat de Brummense brandweer een echte ‘waterrat’ missen, want hij is namelijk gespecialiseerd als oppervlakteredder. Uiteraard ontvingen deze brandweerlieden ook een mooie bos bloemen.Gerelateerd