Brocantemarkt

21-08-2019 Nieuws Redactie

ZUTPHEN - Zondag 25 augustus 2019 is het zover. Die dag houden wij tussen 10.00 en 17.00 uur alweer de zesde editie van de Brocantemarkt in Zutphen.

Een unieke Brocantemarkt

In het schitterende historische centrum van de Torenstad staan circa 85 prachtige kramen ingericht met schitterende brocante spullen, voornamelijk afkomstig uit landen zoals: Frankrijk, België, Duitsland, Engeland en zelfs uit Scandinavië! Alle kramen staan aan de Zaadmarkt, Houtmarkt en Groenmarkt (hartje centrum van Zutphen). Dit gedeelte van de stad is omringd door vele statige en monumentale gebouwen, een sprankelende fontein en is direct gelegen aan de bruisende terrassen van onze Torenstad. Het is daarmee dan ook een perfecte setting voor een gezellige brocantemarkt.

Het bruist volop die dag in Zutphen

Op deze laatste zondag van de maand is het tevens koopzondag in de binnenstad (vanaf 12.00 uur), De binnenstad is dan het Montmartre van Zutphen. Het belooft daarom net als voorgaande jaren weer een sfeervolle en zeer gezellige dag te worden in het mooie Zutphen!

Gratis

Toegang aan de Brocantemarkt is gratis en parkeren in Zutphen is op zondag ook gratis! M.u.v. het parkeerterrein bij de AH XL (Polsbroek) en de parkeergarage achter het NS Station. Voor meer informatie over parkeren en de route naar Zutphen, kijk dan verder in het menu van deze site: https://www.centrumparkeren.nl/zutphen

Parkeren zon- en feestdagen Zutphen

Parkeren is vrij op alle zondagen (ook op koopzondagen) en alle feestdagen.