Creatieve kindermiddagen in voorjaarsvakantie

16-01-2019 Nieuws Redactie

WARNSVELD - Handige doe het zelvers gezocht voor het maken van vogelhuisjes ten bate van de kinder creatieve kindermiddagen in de voorjaarsvakantie in het 't Warnshuus. Het thema is kinderen van Warnsveld en Leesten helpen de vogels de winter door. De vogels hebben het moeilijk in deze tijd van het jaar. De signalen zijn dat de vogelstand afneemt in deze periode.

Vogels centraal

’t Warnshuus in Warnsveld wil daarom met de creatieve kindermiddagen in de voorjaarsvakantie de vogels centraal stellen. Op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 februari kunnen de kinderen van 6 -12 jaar op een leerzame en creatieve wijze kennis vergaren over het wel en wee van de (tuin)vogels. Er wordt voorgelezen en gezongen over de ijsvogel, de kinderen gaan kleuren, vogelmobiels maken en op verschillende creatieve manieren het thema vogels uitbeelden.

Hulp gezocht

Wij zoeken een aantal handige doe het zelvers die simpele voederhuisjes en voederplateaus kunnen maken die de kinderen later zelf kunnen bewerken om mee te nemen naar huis. Wilt u helpen om het mooie thema vogels over te brengen op de kinderen? Mail dan naar henk.steinvoort@warnshuus.nl of bel 0575 – 522796. Namens de vogels en de kinderen alvast bedankt