Dankbaar: familie mishandelde Andres met hulp van Zutphenaren naar Nederland

21-07-2017 Nieuws Redactie

Aankomst van de familie op het vliegveld | Zutphen24

ZUTPHEN – De familie van Andres Rodriguez is in Nederland. De Warnsvelder werd enkele weken geleden bewusteloos geslagen bij de Breegraven in Warnsveld. Andres ligt nog altijd in het ziekenhuis van Zwolle. In het ziekenhuis wordt hij nog altijd in coma gehouden. Dit zal nog zeker een week duren. 

De familie van Andres woont in de Dominicaanse Republiek. Om hen over te laten komen was een crowdfundingsactie gestart. Hier werd ruim 1.100 euro opgehaald.

De stiefvader van Andres is de mensen die hebben gedoneerd erg dankbaar. “Het is gelukt: na een gevecht tegen de bureaucratie, slapeloze nachten, moeilijkheden op het vliegveld en een vertraging van anderhalf uur is het gelukt om de familie van Andres Rodriguez over te laten komen uit de Dominicaanse Republiek. Dit is mede dank zij uw aller steun. Bravo voor u.” aldus de stiefvader richting alle helpers.

De familie heeft bloemen gelegd bij de Lidl, waar de mishandeling gebeurde. Daarna is de familie richting Zwolle gegaan waar een bezoek wordt gebracht aan Andres. De ambassade van de Dominicaanse Republiek is hierbij ook aanwezig.