Digitale borden gaan bezoekers Zutphen verwelkomen

12-01-2017 Nieuws Redactie

ZUTPHEN – Bezoekers van Zutphen en Warnsveld worden binnenkort digitaal welkom geheten in de stad. Vier nieuwe welkomstborden worden voor de start van het toeristisch seizoen dit voorjaar op strategische punten langs de invalswegen geplaatst.
 
De borden zijn een initiatief van Binnenstadsmanagement Zutphen en de Stichting Zutphen Promotie. „We zetten in op digitale informatievoorziening omdat we daarmee de welkomstborden beter up-to-date kunnen houden en passanten sneller kunnen informeren”, vertelt Mark Schuitemaker van Stichting Zutphen Promotie.
De borden bestaan uit twee delen. Eén deel is bestemd voor de aankondiging van evenementen, open dagen en andere interessante activiteiten en één deel wordt ingevuld met advertenties.
 Vier locaties
De borden komen op vier plekken in de gemeente te staan: aan de Laan naar Eme (nabij de Houtwal), aan de Kleine Omlegging (deze vervangt het huidige welkomstbord), aan de Draaiomsdreef (voor het vele verkeer van en naar Warnsveld) en aan de Kanonsdijk (nabij de IJsselbrug in De Hoven).