Een Kerst-meezing-concert met sopraan Johannette Zomer

06-12-2018 Nieuws Redactie

ZUTPHEN - Hou je van zingen en vooral van samen zingen? Kom dan naar het ‘A merry – meezing – Christmas concert. Een uniek kerstconcert waarin, naast aangemelde zangers, ook het publiek mee kan zingen met sopraan Johannette Zomer en het Zomer Academie projectkoor met onder anderen het Gloria van Vivaldi en kerstliederen op 16 december om 17.00 uur de Walburgiskerk in Zutphen.

Bezoekers kunnen tijdens hun bezoek aan Sprookjesstad Zutphen (mee)genieten bij het Kerst-meezing-concert georganiseerd door de Zomer Academie Zutphen in de Walburgiskerk. Een gezellig familieconcert waarbij men samen Kerstliederen zingt en luistert naar mooie Carols en intieme Kerstliederen.
Aan het Kerst-meezing-concert werken sopraan Johannette Zomer, alt Marian Dragt, het ZAZ-projectkoor mee onder leiding van dirigent Dirkjan Horringa en met de organisten Teus de Mik en Ton Zwartkruis.

Voor iedereen die van zingen houdt

Het Kerst-meezing-concert staat open voor iedereen die van zingen houdt. Het maakt niet uit of je beginnend zanger bent of ruime ervaring hebt met zingen: de unieke en overweldigende beleving van het samen zingen staat centraal. Je hoeft geen auditie te doen, maar wel een repetitie! Namelijk op 8 december repetitie in Zutphen van 11.00-16.00 uur (inclusief lichte lunch)

Op 15 december repeteren we vanaf 14 uur in de Broederenkerk Deventer waarna we om 16.30 uur in de Evensong  alvast de Carols en het andere Kerst repertoire gaan uitvoeren. Na een heerlijke maaltijd en nog een korte Gloria repetitie volgt er om 20.00 uur een avondvullend concert, met Carols en kerst repertoire voor de pauze en na de pauze het feestelijke Gloria.

De volgende (zon)dag gaan we op herhaling in Zutphen. Na een korte repetitie vanaf 15.30 uur brengen we daar een kortere versie van ons Kerstprogramma, maar sluiten ook daar af met het Gloria van Vivaldi

Informatie aanmelden en kaartverkoop

Meer informatie over aanmeldingen en kaartverkoop is te vinden op www.zomeracademiezutphen.nl
Kosten kaarten Kerst-meezing-concert 15 december € 19,50 (voorverkoop) , €21,50 (aan de kerk), €10,- (Studenten, jeugd tot 18)

www.zomeracademiezutphen.nl