Eerste speeltoestel in het Trefpark

14-02-2019 Nieuws Redactie

Foto: Gerard Kiezebrink

WARNSVELD : Op maandag 18 februari rond ca. 9 uur 2019 zal het eerste speeltoestel in het Trefpark te Warnsveld worden geplaatst. Het toestel betreft een hangbrug van 4 meter. Dankzij een bijdrage van de gemeente Zutphen wordt de plaatsing van het toestel mogelijk gemaakt.

Aantrekkelijker maken

Medio maart zal een mooie houten picknicktafel een plek krijgen in het park. De picknicktafel kon worden aangeschaft door de gulle donaties van omwonenden van het Trefpark. Langzamerhand wordt het park steeds aantrekkelijker gemaakt om te spelen en om elkaar te ontmoeten.

Park levendig

Er zullen het komende jaar verschillende activiteiten worden georganiseerd om het park levendig te houden. De eerste activiteit staat op zaterdag 16 maart gepland. Deze dag zal een onderhoudsmiddag georganiseerd in het Trefpark. Het doel is om met elkaar het Trefpark op orde te maken voor het komende seizoen. Vanaf 13.30 tot 16.00 uur zullen we samen de handen uit de mouwen steken en gaan we opruimen, schoffelen, bladeren wegscheppen, en andere
onderhoudswerkzaamheden doen.

Hulp gezocht

De Trefparkcommissie is op zoek naar mensen, jong en oud, die graag een handje willen komen helpen. Koffie, thee en limonade staan klaar. Neem graag je eigen tuingereedschap mee, zodat we lekker aan het werk kunnen.

Contactpersonen:

Bert Wengelaar
Telefoon: 06-12001986 E-mail:trefparkwarnsveld@gmail.com
Karen Mulder-Nijssen Telefoon: 06-24746534 EMail:kajamulder@gmail.com