Figuranten gezocht voor filmproductie in Zutphen

23-10-2016 Nieuws Redactie

ZUTPHEN – Er worden figuranten gezocht voor een filmproductie in Zutphen. Bryan van Baardewijk werkt voor zijn afstudeerproject aan een 25 minuten durende film, waarvan een deel in Zutphen wordt opgenomen.

Van Baardewijk is vierdejaars aan de Nederlandse Filmacademie. Voor zijn afstudeerproject maakt hij de film 'Bloed Kruipt'. De eerste vier dagen van zijn draaiperiode zijn bij boksschool Rocky Fit in Zutphen.

De film zal groots in première gaan op het Keep an Eye Film Festival, zal vertoond worden op tv (zo hebben de maker een samenwerking met KRO/NCRV) en zal verschillende nationale en internationale festivals gaan bezoeken.

Maandag beginnen de opnames. Voor maandag tot woensdag zijn nog figuranten nodig die op een of meerdere dagen aanwezig kunnen zijn. De makers zijn op zoek naar (jong) volwassenen die redelijk sportief zijn.

Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen dan mailen naar figuratiebloedkruipt@gmail.com.

Verhaal

Bloed Kruipt is een film over de zoektocht naar erkenning en het durven toelaten van je eigen kwetsbaarheid. Binnen de ring is de 23 jarige kickbokser Kim een winnaar, daarbuiten lijkt haar harde vechtersmentaliteit haar enkel in de weg te zitten. In de trainingsperiode voor een belangrijke wedstrijd wordt ze geconfronteerd met haar onzekerheden en blijkt vechten niet meer altijd de oplossing.Gerelateerd