Geen Hotel Inntel meer in Zutphen; wel Fletcher hotel

23-12-2017 Nieuws Redactie

Hotel Inntel

ZUTPHEN – Het begrip Inntel Hotels gaat Zutphen verlaten, en er komt Fletcher Hotels voor in de plaats. Het Inntel hotel heeft besloten per 1 februari 2018 Inntel Hotels Resort Zutphen over te dragen aan een nieuwe partij: Fletcher Hotels.

Inntel Hotels is 35 jaar geleden begonnen met het Resort in Zutphen. Henk Hölscher van Inntel Hotels Resort Zutphen gaat een nieuwe uitdaging aan bij het nieuw te openen Inntel Hotels Utrecht Centre.

Hölscher: “Na 22 jaar neem ik met pijn in het hart afscheid van dit unieke hotel. Mede door de inzet van de medewerkers hebben we maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen en gewerkt met een veelzijdig team met ieder zijn/haar (verborgen) kwaliteiten. Het is fantastisch om te zien hoe medewerkers met wat meer bagage zich ontplooien en tot hun recht komen, onder meer door de bereidheid van het voltallige team om elkaar te helpen. We raden iedere onderneming deze aanpak aan.”

In een persbericht laat Inntel weten: “Inntel Hotels heeft er alle vertrouwen in dat Fletcher Hotels welvarend te werk zal gaan, de medewerkers zal omarmen en gasten en relaties vanaf 1 februari 2018 een warm welkom zal heten zoals men dat bij Inntel Hotels Resort Zutphen gewend was.”