Gemeente wil mening bevolking over cultuur in de stad

03-09-2016 Nieuws Redactie

ZUTPHEN - De gemeenteraad van Zutphen vraagt uw mening over de Cultuuragenda 2016. Deze agenda is de afgelopen maanden tot stand gekomen in nauwe samenwerking met cultuurmakers en andere betrokken inwoners en ondernemers.

Voordat de raad een besluit neemt over de Cultuuragenda horen de raadsleden graag wat u ervan vindt. Daarom wordt een stadsgesprek georganiseerd. Belangstellenden kunnen via het spreekrecht hun mening geven en met een aantal betrokken partners gaat de raad in gesprek.

De bijeenkomst vindt plaats op 15 september 2016 vanaf 20.00 uur in het oude stadhuis. Mocht u gebruik willen maken van dit spreekrecht stuur dan voor 13 september een mail naar griffie@zutphen.nl. U kunt de Cultuuragenda 2016 vinden via de website van de gemeenteraad http://raad.zutphen.nl/.

Waarom een cultuuragenda?
Cultuur en erfgoed zijn belangrijke sociaaleconomische factoren voor Zutphen die zorgen voor een levendige stad en een aantrekkelijk vestigingsklimaat. Stimuleren van cultureel ondernemerschap, de beleving van erfgoed en de komst van een cultuurmakelaar zijn enkele wijzigingen in de culturele koers om het culturele klimaat te vernieuwen en te versterken. In de Cultuuragenda 2016 wordt deze nieuwe koers voor Zutphen beschreven.
XGerelateerd