Gemeente Zutphen laat Zutphens kickboksgala niet doorgaan

31-03-2018 Nieuws Redactie

ZUTPHEN NIEUWS – Het Kickboksgala ‘A Night 2 Remember’ kan niet doorgaan doordat de gemeente geen vergunning verstrekt.
Volgens de gemeente hebben de organisatoren Real Fighters en Beast of the East niet alle gegevens aangeleverd die nodig zijn voor de vergunning.

“Het is dit jaar niet gelukt om de gemeente Zutphen te overtuigen om een vergunning af te geven voor het probleemloze en gezellige evenement in de Hanzehal.
Wij vinden het vooral zuur voor alle deelnemers die keihard hebben getraind om in Zutphen hun favoriete sport te laten zien. Zeker nu onze fantastische sport in het positieve daglicht staat waar het ook hoort”, laat organisator Real Fighters weten.
Tijdens het kickboksgala werd geld ingezameld voor de Zutphense kinderboerderij.

“Het is overigens voor het eerst dat wij in een gemeente geen vergunning krijgen voor een dergelijk kickboksgala. Voor ons is het en blijft het hobby naast onze dagelijkse werkzaamheden en hebben wij altijd gezellige sportieve en vooral probleemloze avonden gehad”, aldus de organisatie.
“Toch zijn wij niet teleurgesteld in de gemeente en denken dat de beslissingen genomen worden met de kennis en informatie die de beslissingsbevoegde ambtenaren hebben. Voor ons is er werk aan de winkel om volgend jaar wel een gala te kunnen houden in Zutphen.”

De reeds aangeschafte kaarten kunnen worden ingeleverd bij het verkooppunt en de online aangeschafte kaarten worden terug geboekt.