Jeffrey Jonathans beste flexkracht van de regio Zutphen

18-10-2018 Nieuws Redactie

Actief Werkt! roept op tot meer waardering voor flexkrachten met landelijke flexkracht verkiezing
In de landelijke Superkracht 2018 verkiezing is Jeffrey Jonathans verkozen tot Superkracht van de regio Zutphen. De komende periode kan hij ook nog kans maken op de landelijke Superkracht Award 2018 door zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Uitzendbureau Actief Werkt! vindt dat flexkrachten gekoesterd en gewaardeerd moeten worden voor hun bijdrage aan de arbeidsmarkt. De uitzender organiseert daarom voor het tweede jaar op rij de landelijke verkiezing voor de beste flexkracht van het jaar. De komende periode gaat Actief Werkt! uit in totaal 6.000 eigen krachten in iedere regio de beste flexkracht nomineren. Op 8 november 2018 wordt na een stemwedstrijd een landelijke winnaar aangewezen die een jaar lang de titel Superkracht 2018 mag dragen.

Meer waardering voor flexkrachten

Flexkrachten worden nog regelmatig vergeten in de waardering die werknemers nu krijgen, vindt Actief Werkt! uitzendbureau. Directeur Ronald Kardol licht toe: “De flexibele schil levert juist een belangrijke bijdrage aan de arbeidsmarkt, het stelt bedrijven onder andere in staat om snel op veranderende marktontwikkelingen in te spelen. Daarom roepen wij het Nederlandse bedrijfsleven op om openlijk meer waardering te tonen voor hun flexkrachten. Wij doen dat bij Actief Werkt! met deze verkiezing voor de beste flexkracht van 2018.”

Vestigingsmanager Sarah van Fessem: “Jeffrey Jonathans is voor ons een echte Superkracht omdat hij een echt avondmens, of zeg maar nachtmens is. Al een aantal jaren zorgt hij, met een grote glimlach op zijn gezicht, dat bedrijven ’s nachts gewoon door kunnen blijven gaan. Hij is een super collega en iedereen is erg tevreden over hem! Nu nog die landelijke titel binnenhalen, dus we roepen heel de provincie Gelderland op om te stemmen!”

Stemmen voor Superkracht van het jaar

Als alle regionale Superkrachten bekend zijn, mag iedereen in Nederland van 29 oktober t/m 6 november via een stempagina stemmen op de Superkracht van zijn of haar keuze. “We hopen natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen van deze gelegenheid gebruik maken. Hoe meer stemmen, hoe beter”, aldus Kardol. Op 8 november wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt. Deze flexcollega wint de Superkracht 2018 Award en mag zich een jaar lang Superkracht 2018 noemen. Kardol: “Een prestatie waar je ontzettend trots op mag zijn!”