Jumbo Leesten wordt in volledig nieuw jasje gestoken

10-01-2019 Nieuws Redactie

Ondernemers Hein en Jelke Bouma en hun team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.

ZUTPHEN - De Jumbo winkel aan de Rudolf Steinerlaan 47 in Zutphen krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers gegrilde kip en andere vleesspecialiteiten. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Het Pick Up Point blijft aanwezig en is ooktijdens de verbouwing te gebruiken. De winkel sluit op zaterdag 19 januari om 18:00uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 6 februari kunnen inwoners van Zutphen en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Feestelijke opening

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig t/m zondag 10 februari). Ondernemers Hein en Jelke Bouma vertellen: “De nieuwe winkel wordt
prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw teverwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.300 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo is er bijvoorbeeld vers gebakken La Place brood verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Op de visafdeling kunnen
zij zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm.

Jumbo Pick Up Point

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Tijdens de verbouwing blijft het mogelijk boodschappen online te bestellen. Klanten die via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet hun boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij een speciale balie in het winkelcentrum Leesten in een pand naast de winkel. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin.

Altijd een stapje verder

Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo en als CCO verantwoordelijk voor Formule en Innovatie bij de supermarktorganisatie, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de
beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

Nieuwe winkel, vertrouwde gezichten

Vertrouwde gezichten verwelkomen Jumbo klanten in de nieuwe winkel. Bovendien wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s.
Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Ambachtstraat in Brummen en aan de Ruys de Beerenbrouckstraat in Zutphen.